tisdag 23 april 2013

Jobbar på

Jahapp, här har det inte bloggats särskilt flitigt. Man kunde kanske tro att jag ligger kvar i pizzakoma, men icke! Det var en nyttig läxa, att jag faktiskt mådde så dåligt av att äta för mycket.

Träningen går fint, det blir 4 pass i veckan. Ett styrkepass på gym måndag eller tisdag morgon, cardio på onsdag (spinning, cykel eller löpning), U-crosspass (cirkelpass) på torsdag kväll och löpning på lördag. Dessutom hittade jag en squat challenge hos Erdoderdo, är på dag 11 idag - 130 sqats är avklarade!

Och jag har bokat PT! Kommer att träna med henne en gång i månaden, fyra gånger till att börja med. Första gången på måndag - mycket peppad!

söndag 7 april 2013

Inte så fiffigt

I fredags kväll åt jag pizza. Hemgjord, med massa gott på. Det var gott. Men dumt. Jag var så mätt att jag inte kunde röra mig efteråt. Så här gör ju folk, det är ju inget ovanligt. Men för min del var det längesedan, och jag kan helt ärligt säga att jag inte vill göra om det. Det är ju sjukt obehagligt, och inte värt det alls! Jag hade precis lika gärna kunnat göra en sallad med prosciutto, buffelmozzarella och pesto. Det hade varit fantastiskt gott, och jag hade mått bra efteråt. Fredagslunchen var smartare. Sallad med citron- och olivoljemasserad rå broccoli, tapenade, fetaost och avocado. Mätt utan eftermiddagsdipp.


tisdag 2 april 2013

Full fart i gymmet!

Jodå, det går bra nu. Det är kul att träna! Har provat TRX-banden, de kan man göra mycket kul med. Skönt att komma till gymmet på morgonen vid sex-halv sju sådär, då är det ingen konkurrens om grejorna, och man behöver inte bekymra sig om att någon tittar på vad man gör när man inte själv är riktigt säker på vad man gör...

Och jag har sprungit! Min högra höft krånglade i somras, och när den blev bra så började vänster att krångla, samma grej. Det känns som att det är muskelfästet upp i höftkammen som gör ont, men lite egenhändigt framgooglad rehabträning senare så börjar det kännas bättre! Jag sprang en mycket lugn 3 km-runda i fredags, och det känns bra. Kom på att höften gör mer ont om jag sitter mycket, så det får bli ett par timmars stående skrivbordsarbete varje dag.

I morse körde jag ett styrkepass på gymmet, imorgon ska jag cykla till och från jobbet (14 km enkel väg), och på torsdag kväll ska jag gå på ett grupp-pass i gymmet med kettlebells, snake rope och grejer. Bara 8 platser på passet, jag har mycket höga förväntningar. Magrutor till sommaren!